Het team

Maak kennis met het teamAurélie Glorieux
aure-site
Aurélie is kinesiologe van opleiding maar volgde ook een opleiding nutritherapie en gezonde voeding aan het IHMN. Ze kreeg haar opleiding van Pol Grégoire en Taty Lauwers en specialiseerde zich in herbronnende voeding. Aurélie geeft kookworkshops en begeleidt je individueel in je streven naar een gezonde voeding.
aurelie@packdetox.be


Marion De Decker
marion-site
Marion, die aan de UCL afstudeerde als management engineer, kan bogen op 15 jaar ervaring met marketing en management, hoofdzakelijk in de voedingsindustrie. Marion zet zich altijd voor de volle 100% in en verdeelt haar tijd over haar werk, haar gezin, haar vrienden en haar vele passies. Met het Detox Pack heeft zij hiervoor nu de ideale oplossing gevonden. Marion is ondertussen helemaal overtuigd en vervoegt vandaag het team om de Belgen te helpen om gezonder te eten, dankzij verse en bijzonder smaakvolle voeding!
marion@packdetox.be
+32 474 83 63 49Anouchka de Halleux
anouchka-site
Na het behalen van een licentie in communicatie op UCL, werkte Anouchka 6 jaren in marketing en communicatie. Ze besliste zich te herorienteren en volgt tegenwoordig een opleiding in voedingstherapie op CERDEN.
Genotzuchtig en fijnproefster , sportief en bewust voor welzijn en gezond eten, zet zij al haar troeven ten gunste van Packdetox!
anouchka@packdetox.be
+32 478 34 51 85

Sylvie Dumon
Nutrithérapeute